TYHY-Päivät

 

  

Mukavaa tekemistä työporukan virkistykseksi!

Puijon luonto tarjoaa erinomaisen ympäristön monipuoliseen virkistystoimintaan keskellä Kuopiota. Puijon lenkkeilyreitit- ja pururataverkosto luovat suomen parhaat mahdollisuudet mm. sauvakävelyn harrastamiseen ja harjoitteluun. Ohjelmat voidaan muotoilla tarpeen mukaan rentouttaviksi tai hyvinkin liikunnallisiksi. Matkan varrella vierailu esim. Puijonsarven näköalapaikalla, missä voi nauttia välipalaa. Konttilassa mahtuu päätteeksi ruokailemaan isokin porukka. Päivä on mahdollista rakentaa mm. seuraavista:

  • Talvella Puijolla on hyvä harrastaa lumikenkäilyä hyvän lumitilanteen vuoksi korkean sijainnin johdosta. Reitti voi alkaa esim. Puijon tornin juurelta ja päättyä Konttilan kautta vaikka samaan pisteeseen.
  • Talvella voi harrastaa myös mäenlaskua perinteisillä alppimäkikelkoilla Antikkalan laskettelurinteessä. Tämä sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille laskijoille kelkkojen helpon hallittavuuden vuoksi.
  • Keväällä, kesällä ja syksyllä päivää Puijolla voi viettää sauvakävelyn, golfin ja pihapelien parissa. Syksyllä on mahdollista käydä sieniretkellä ja löytää mm. suppilovahveroita.
  • Sauvakävely-, keppijumppa- ja venyttelyohjausta voi sisällyttää kaikkiin ohjelmiin tai viettää iltapäivä pelkästään sauvakävelyä harjoitellen.
  • Järjestämme myös kirkkovenesouturetkiä Kuopion lähistön järvi- ja saaristoalueilla.  
  • Konttilan tuvassa ruokailuina esim. ruokaisa hirvikeitto ja/tai savukalakeittoateria. Ateria sisältää alkusalaatin ja karjalanpiirakat munavoilla ja jälkiruokakahvit esim. marjapiirakan ja jäätelön kanssa.

 Kysy tarjousta ja tiedustele lähemmin p.0505954434  .