Ulkoilu- ja hiihtokahvila:

 Konttilassa toimii ulkoilu- ja hiihtokahvila nyt jo  13 vuotta. Tarjoamme kotoisten levähdystilojen lisäksi kahvilapalveluja ja paikanpäällä leivottuja leivonnaisia joka päivä ympäri vuoden. Olemme auki myös kaikkina yleisinä juhlapyhinä.

 Järjestämme tilauksesta ruokailuja ja yksityistilaisuuksia mm. pikkujouluja ja syntymäpäiviä, kuten myös muitakin perhejuhlia sekä erilaisten työyhteisöjen TYKY-päiviä ohjelmineen ja ruokailuineen.              

 Meiltä voi ennakkoon tiedustella ryhmille välipalatarjoilua myös kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella kaikkina viikonpäivinä.

Paloturvallisuuden ja yleisen  järjestyksen valvonnan vuoksi:                                                                                    

Pihapiirissämme oleva nuotiopaikka on varattavissa asiakasryhmien käyttöön tulien tekoa varten hintaan 15,-e/2 tuntia sisältäen polttopuut. Aukioloaikoina nuotiopaikka on em. tarkoituksessa yleisön käytettävissä 5,- e polttopuumaksua vastaan. Meiltä voi vuokrata nokipannua kahvinkeittoon tai muurikkaa letunpaistoon.
Isommat ryhmät sovittava etukäteen ja aina ennen tulentekoa on käytävä ensin ilmoittautumassa meille sisällä kahvilassa tai tiedusteltava siitä puhelimitse. Aukioloaikojemme ulkopuolella, tai jos emme ole jostain syystä itse paikalla aukioloaikoina, on omatoiminen tulenteko alueella sopimatta siitä etukäteen ehdottomasti kielletty.

Kahvilalle kuuluvat tuvan pöydät sisällä ja pyöreät puutarhapöydät ulkona on varattu kahvilan asiakkaiden käyttöön. Emme toivo näissä pöydissä omien retkieväiden tai juomien nauttimista kahvilan aukioloaikoina.

  Alle 2-vuotiaiden lasten ruokailuttaminen omin eväin ja urheiluharjoittelun yhteydessä nautittavien juomien käyttö on toki sallittua sisälläkin levähdystauon aikana. Mehu, kahvi ja tee hinnat sisältävät meillä myös ilmaisen "santsi"-kupin.

 Käyttämällä kahvilamme palveluja tuet samalla Konttilan perinnemaisema-alueen kehittämistä ja hoitamista sekä tilamme eläinten ylläpitoa. Nämä kaikki kustannetaan kahvila- ja muusta toiminnastamme saaduilla varoilla. Emme saa rahallista tukea mistään muualta edes kaupungilta. Alueelle on yleisöllä vapaa pääsy ja yleinen liikkumisoikeus kaikkialla ilman pääsymaksua, joten emme pysty keräämään varoja myöskään perimällä pääsymalsua alueelle. Perinnemaisemaniityiltä löytyy paljon paikkoja retkeilyyn omin eväin. Myös kaupungin retkipöytiä on lähistöllä käytettävissä.

Olemme auki tilauksesta aukioloaikojen ulkopuolellakin. Puhelimitse meihin voi olla yhteydessä joka päivä klo 9-21 soittamalla numeroon p. 050-5954434.

Konttilassa voi tutustua alueen liikuntareittikarttoihin ja jaamme Konttilassa saatavilla olevia Kuopion kaupungin maksuttomia esitteitä muistakin retkeilykohteista. Opastamme myös mielellämme reittivalinnoissa usealla eri kielellä (Eng., Saksa, Ruotsi).

Pihapiirin luontonäyttelyaitassa voi myös käydä tutustumassa alueen maasto- ja ulkoilukarttoihin sekä tutustua Puijon saniaisiin ja muihin alueen luonnon ja geologian erikoisuuksiin.

Arkisin säävarauksesta johtuen tai yksityistilaisuusvarauksien takia, voi aukiolotilanteemme tarkistaa soittamalla  p. 050-5954434 . Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

                                                      TERVETULOA !